Copiii de la Școala Populară de Arte Pitești, în tabără gratuită de Dezvoltare Personală prin Teatru
Cinci cursanți ai Scolii Populare de Arte și Meserii Pitești au participat la tabăra gratuită organizată la Corbeni, în perioada 11-17 august, de Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană de Sport și Tineret Argeș, cu sprijinul Asociației Județene pentru Sport Argeș.
Actrița Luiza Stoica, expert în corpul de experți al Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești, a inițiat acest proiect național de Dezvoltare Personală prin Teatru și i-a însoțit pe copii în tabără, unde a susținut ateliere de creativitate, autocunoaștere, dezvoltare a libertății de exprimare în public, gestionare emoții și frica de expunere, ateliere de dezvoltare a atenției și concentrării.
S-au alăturat alți 35 de copii, cu merite deosebite la învățătură și concursuri naționale, din Slatina, Drăgășani și Constanța.
În tabăra de Dezvoltare Personală prin Teatru au fost încurajate activitățile creatoare, prin asigurarea unei atmosfere de bucurie, fără înhibiții, fără critică și prin mărirea încrederii în sine a elevilor.
Copiii au vizitat Argesul, au fost premiați la concursuri de șah și tenis de masă, s-au jucat și au legat prietenii frumoase.
La ateliere și distracție au contribuit și profesorii Deaconu Iuliana Ramona, Adriana Monica Velcea, Lăcrămiaora Zăbară și Constantin Sofian, cărora le mulțumim.