Consiliul Judeţean Argeş prin Şcoala Populară de Arte şi Meserii Piteşti, în colaborare cu Muzeul Judeţean Argeş, organizează cea de a XXI-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Arte Plastice şi Decorative a Şcolilor Populare de Arte şi Meserii.
Fiecare instituție va trimite un număr limitat de lucrări (două pentru fiecare participant, maxim patru lucrări din fiecare instituţie), selecţionate de profesorii de specialitate ai fiecărei instituţii.
Nu sunt admise în concurs lucrări realizate de absolvenţii sau profesorii şcolilor populare de arte.
Tema celei de a XXI-a ediţii, se intitulează „Florile din regiunea ta”, nerespectarea temei duce la excluderea din concurs!
Înscrierea se va face pe baza fişei de participare, expediată prin poştă până la data de 15 Noiembrie 2015 pe adresa: Şcoala Populară de Arte şi Meserii Piteşti, b-dul Republicii Nr. 66, judeţul Argeş, cod 110062, fax: 0248212260 sau scanată pe adresele de email: scoalapopart@yahoo.com, nicolescu.ana90@gmail.com. Informaţii şi relaţii suplimentare la Şcoala Populară de Arte şi Meserii Piteşti tel. 0348/457560 sau pe site-ul şcolii www.scoala-popart-pitesti.ro.
Expedierea şi returnarea lucrărilor se va face pe cheltuiala participanţilor, prin poştă/curier rapid sau delegat, în funcție de alegerea fiecărui participant.
Înscrierea lucrărilor în concurs se va face până la data de 15 noiembrie 2015 (data poştei), iar returnarea se va efectua în ianuarie 2016. Lucrările premiate vor rămîne în patrimoniul Şcolii Populare de Arte şi Meserii din Piteşti.
Lucrările vor fi înrămate sau aşezate pe passe-par-tout (pentru cei de la secţiunea pictură, grafică) dimensiunea trebuie să fie de A3 sau A4, ambalate în cutii cartonate pentru fiecare autor în parte, fiecare lucrare va avea câte un sistem de prindere.
Pentru lucrările fotografice formatul minim acceptat este de 20 X 30 cm. Fiecare lucrare va avea menţionat printr-o etichetă (scrisă pe calculator) aplicată pe spate: titlul lucrării, autorul, instituţia pe care o reprezintă, profesorul, anul de studiu şi un număr de telefon.
Vernisajul expoziţiei va avea loc în ziua de 27 Noiembrie 2015, orele 14.00 la sediul Muzeului Judeţean Argeş şi este dedicat zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.
Juriul îşi rezervă dreptul de a nu acorda sau redistribui anumite premii.
Lucrările premiate vor rămâne în patrimoniul Şcolii Populare de Arte şi Meserii din Piteşti!!
Tuturor participanţilor li se vor acorda diplome de participare, iar profesorilor îndrumători li se vor acorda diplome de merit .
Director
Scoala Populara de Arte Pitesti
Gabriela Pendiuc

Fisa de inscriere