Consiliul Județean Argeș prin Școala Populară de Arte și Meserii Pitești, organizează cea de-a treia ediție a Festivalului Național de Rock, în data de 16 mai 2015, în colaborare cu Clubul Hush Pitesti.
Festivalul National de Rock este un concurs ce se adresează celor mai bune trupe formate din elevi, din țară și se adresează copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 10 și 25 de ani.
Aceasta manifestare culturală își propune sprijinirea şi lansarea talentelor muzicale şi interpretative ale muzicii Rock, de asemenea, se urmărește un schimb de experiență în domeniul muzical dintre elevi și trupe.
În cadrul festivalului, fiecare trupă va prezenta un program artistic format din piese proprii si/sau coveruri de aproximativ 15 minute.

PREMIILE CONCURSULUI
Premiul I – 500 lei
Premiul II – 400 lei
Premiul III – 300 lei
Mentiune – 3 x 100 lei
Fiecare trupă se poate înscrie la concurs pe baza unei Fișe de Înscriere anexata acestui regulament și un demo (link pe youtube, soundcloud, etc) pânâ la data de 10 mai 2015 la adresa de mail: scoalapopart@yahoo.com sau poate fi lasata la secretariatul institutiei: Scoala Populara de Arte si Meserii Pitesti, bld. Republicii, nr. 66, Pitesti, jud. Arges.
Juriul acestui concurs este format din personalitati in domeniu. Juriul isi rezerva dreptul de a nu acorda anumite premii sau de a redistribui premiile.
Director
Scoala Populara de Arte Pitesti
Gabriela Pendiuc

Fisa de participare