Festivalul Național de Rock  

20 mai 2016, ediția IV

rock (2)rock (4)

Consiliul Județean Argeș prin Școala Populară de Arte și Meserii Pitești, organizează cea de-a treia ediție a Festivalului Național de Rock, în data de 20 mai 2016.

Festivalul National de Rock este un concurs ce se adresează celor mai bune trupe formate din elevi, din țară și se adresează copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 10 și 25 de ani.

Aceasta manifestare culturală își propune sprijinirea şi lansarea talentelor muzicale şi interpretative ale muzicii Rock, de asemenea, se urmărește un schimb de experiență în domeniul muzical dintre elevi și trupe.

În cadrul festivalului, fiecare trupă va prezenta un program artistic format din piese proprii si/sau coveruri de aproximativ 25 minute.

Concursul se va desfasura pe data de 20 mai 2016, ora 18:00.

Fiecare trupă se poate înscrie la concurs pe baza unei Fișe de Înscriere anexata acestui regulament și un demo (link pe youtube, soundcloud, etc) pânâ la data de 13 mai 2016 la adresa de mail: scoalapopart@yahoo.com sau poate fi lasata la secretariatul institutiei: Scoala Populara de Arte si Meserii Pitesti, bld. Republicii, nr. 66, Pitesti, jud. Arges.

Juriul acestui concurs este format din personalitati in domeniu. Juriul isi rezerva dreptul de a nu acorda anumite premii sau de a redistribui premiile.

 

Descarca aici:  REGULAMENT FESTIVALUL NATIONAL DE ROCK 2016