Concurs de Design Vestimentar

6 iunie  2016

IMG_0154                    IMG_0171

Consiliul Județean Argeș prin Școala Populară de Arte și Meserii Pitești în colaborare cu Biblioteca Județeană Argeș organizează  Concursul de Design Vestimentar eveniment ce se va desfăşura în holul principal al Bibliotecii Județene ”Dinicu Golescu” sub forma unei prezentări de modă. Tema acestei editii este  „Creatii Vestimentare Pictate.

Regulamentul concursului:

  1. La acest concurs pot participa tineri cu vârsta cuprinsă între 9 și 25 de ani, respectiv elevi sau studenți cuprinși în orice formă de învățământ.
  2. Tema concursului se bucură de o diversitate culturală ce a influențat și îmbrăcămintea. Lucrările pot fi alcătuite din: rochii, fuste, bluze, accesorii, etc.
  3. Materialele din care vor fi confecționate lucrările vor fi alese de către participanți.
  4. Fiecare participant se poate înscrie la concurs pe baza unei Fișe de înscriere anexată acestui regulament până la data de 30 mai 2016 la adresa de mail: scoalapopart@yahoo.com sau poate fi lăsată la secretariatul instituției: Școala Populară de Arte și Meserii Pitești, bld. Republicii, nr. 66, Pitești, jud. Argeș.
  5. Lucrările vor fi expuse la Biblioteca Județeană Argeș și rămâne în sarcina participanților modalitatea de expunere (manechine, suporti, etc.)
  6. Fiecare participant își poate înscrie maxim două lucrări vestimentare.
  7. Juriul acestui concurs este format din personalități în domeniu. Juriul își rezervă dreptul de a nu acorda anumite premii sau de a redistribui premiile.

 

PREMIILE CONCURSULUI

Premiul I – 300 RON

Premiul II – 200 RON

Premiul III – 100 RON

2 x Mențiune – 50 RON

Concursul se va desfășura pe data de 06 iunie 2016, ora 12:00, la Biblioteca Județeană Argeș, iar lucrările vor putea fi vizionate între 06-10 iunie 2016.

 Lucrările premiate vor rămâne în patrimoniul școlii.

 

Notă! Fişa de înscriere va fi însoţită de: o copie după un act de identitate (certificat de naştere sau B.I./C.I.).

 Pentru detalii: 0248 212 260, / scoalapopart@yahoo.com