Consiliul Judeţean Argeş prin Şcoala Populară de Arte Piteşti organizează a XXIV-a ediție a Expoziției Internaţionale de Arte Plastice şi Decorative (ediția a XXIV-a), a Școlilor Populare de Arte şi Meserii.
Gândită ca o adevărată competiţie artistică, cadrul optim de afirmare a celor mai valoroşi elevi ai secţiilor de arte plastice din Şcolile Populare de Arte şi Meserii, expoziţia concurs se va organiza în generosul într-un spațiu expozițional din județul Argeș, unde vor putea fi etalate un număr mare de lucrări, pe data de 20 decembrie 2018. La organizarea expoziţiei îşi vor da concursul specialişti de marcă – artişti plastici profesionişti.
Sunt invitaţi să participe cei mai buni elevi ai Şcolilor Populare de Arte şi Meserii din România, precum şi de la instituţii similare din ţările prietene (Bulgaria, China, Estonia, Grecia, Iran, Letonia, Serbia, Springfield – SUA, Suedia, Turcia, Republica Moldova etc.) sau din alte ţări care răspund invitaţiei noastre.
Tema celei de a XXIV-a: «Centenar/ elemente identitare ale poporului tău».
Juriul va fi alcătuit din personalități marcante ale artei din România și îşi rezervă dreptul de a nu acorda sau redistribui anumite premii.
Expedierea lucrărilor se va face pe cheltuiala participanţilor, prin poştă sau delegat. Returnarea lucrarilor se va efectua în februarie 2019.
Vernisajul expoziţiei va avea loc în ziua de 20 decembrie 2018.
Înscrierea la acest concurs se va face pe baza fişei de participare, expediată prin poştă până la data de 14 decembrie 2018 pe adresa: Școala Populară de Arte şi Meserii Piteşti, Bulevardul Republicii, nr. 66, judeţul Argeș, cod 110062, tel/fax: 0248.212.260 sau scanată pe adresele de email: scoalapopart@yahoo.com.

Informaţii şi relaţii suplimentare la Şcoala Populară de Arte Piteşti, tel. 0248.212.260, 0348.457.560.
Persoană de contact Sorin Dănuț Radu, tel. 0248.212.260.