Festivalul Internațional de Film pentru Copii „Youth Cinefest” își propune promovarea pasiunii pentru multimedia și pentru arta cinematografică și dezvoltarea creativității copiilor și tinerilor din județul Argeș și la nivel regional și național, prin producții multimedia care să le reflecte originalitatea și libertatea de exprimare în lumea contemporană.
În cadrul festivalului, fiecare concurent va prezenta un produs multimedia cu durata între 3 şi 10 minute, cu tema ”Monumente”.
La festivalul-concurs se vor înscrie participanți pe două categorii de vârstă:
• 14-19 ani;
• 19-30 ani.
Pot participa tineri-cursanți din clase de foto-video din cadrul școlilor populare de arte, din centrele de cultură, case de creație, dar și tineri (regizori) independenți.
Înscrierea concurenților se va face până la data de 28 septembrie 2018, pe baza următoarelor documente:
• fișă de înscriere – semnată și ștampilată de Managerul/Directorul instituției care trimite concurentul (dacă este cazul);
• copie după actul de identitate;
Fiecare participant/grup va putea să înscrie maximum 2 filme;
Fișele de înscriere vor fi transmise la secretariatul Școlii Populare de Arte şi Meserii Piteşti (Bdul. Republicii, nr. 66, Pitești, cod poștal 110014, Argeș; (telefon: 0348/457 560, fax: 0248/212 260, email: scoalapopart@yahoo.com).