Concurs Desing Vestimentar

Consiliul Judetean Arges prin Scoala Populara de Arte si Meserii Pitesti, in colaborare cu Biblioteca Judeteana Arges, va invita sa participati la concursului de design vestimentar cu tema ”PERIOADA INTERBELICĂ”.
Regulamentul concursului :

1. La acest concurs pot participa tineri cu varsta cuprinsa intre 9 si 25 de ani, respectiv elevi sau studenti cuprinsi in orice forma de invatamant.
2. Tema concursului are ca si zonă de inspiratie perioada interbelică, care se bucura de o diversitate culturala. Lucrarile pot fi alcatuite din: rochii, fuste, bluze, accesorii, etc.
3. Materialele din care vor fi confectionate lucrarile vor fi alese de catre participanti.
4. Fiecare participant se poate inscrie la concurs pe baza unei Fise de inscriere anexata acestui regulament pana la data de 17 aprilie 2015 la adresa de mail: scoalapopart@yahoo.com sau poate fi lasata la secretariatul institutiei: Scoala Populara de Arte si Meserii Pitesti, bld. Republicii, nr. 66, Pitesti, jud. Arges.
5. Lucrarile vor fi expediate pe adresa Scolii pana la data de 17 aprilie 2015 inclusiv, data postei si ramane in sarcina participantilor modalitatea de expunere ( manechine, suporti, etc.)
6. Fiecare participant isi poate inscrie maxim doua lucrari vestimentare.
7. Juriul acestui concurs este format din personalitati in domeniu. Juriul isi rezerva dreptul de a nu acorda anumite premii sau de a redistribui premiile.

Premile Concursului:
–- Premiul I – 300 RON –-
–- Premiul II – 200 RON –-
–- Premiul III – 100 RON –-
–- 2 x Mentiune – 50 RON –-

Concursul se va desfasura pe data de 27 aprilie 2015, ora 14:00, in incinta Bibliotecii Judetene Arges, iar lucrarile vor putea fi vizionate intre 27 aprilie– 1 mai 2015.
Lucrarile premiate vor ramane in patrimoniul scolii.

„Notă! Fişa de înscriere va fi însoţită de: o copie după un act de identitate (certificat de naştere sau B.I./C.I.).”

„Pentru detalii: 0248 212 260, scoalapopart@yahoo.com”

Director
Scoala Populara de Arte Pitesti
Gabriela Pendiuc

Fisa de participare